Preventie

Uw hele leven laat u uw tanden nakijken. Stelt u zich eens voor dat u zo’n 20 à 30 jaar niet naar de tandarts zou gaan. Hoe zouden uw tanden en tandvlees er dan uitzien? Hoeveel jaar is het geleden dat u uw rug hebt laten nakijken? Jammer genoeg laten vele mensen dit nooit doen. Hun wervelkolom lijdt aan een levenslange verwaarlozing.

Als uw auto versleten is, kunt u een nieuwe kopen. Als uw wasmachine versleten is, kunt u hem vervangen. Of zelfs als uw tanden ‘versleten’ zijn, kunt u een kunstgebit krijgen. Maar als uw rug versleten is … Wat moet er dan gebeuren?

Vergelijk uw lichaam met een gebouw of een auto. Regelmatig onderhoud is ook hier essentieel voor een langer en gezonder bestaan. De chiropractische benadering van welzijn typeert deze nieuwe en veranderende houding ten opzichte van gezondheid. Het is gebaseerd op het concept van ‘gezondheid onderhouden’ tegenover ‘ziekte behandelen’. Aan de basis van Chiropractie ligt het principe dat het lichaam zelf in staat is de gezondheid te onderhouden, mits het de juiste essentiële ingrediënten krijgt, namelijk water, rust, schone lucht, juiste voeding en een goed functionerend zenuwstelsel.

Klik op onderstaande knop om de folder "Totaalplaatje" van chiropractie4u.nl te openen en/of downloaden.

Totaalplaatje chiropractie4u.nl